Malaysia> Kedah > Classifieds in Kedah > For Sale in Kedah > Everything Else in Kedah
Results for Everything Else 1 - 40 of 63
March 04, 2014
Syarikat kami memerlukan Pengedar di setiap Negeri untuk memasarkan alat Pendidikan di sekolah dan pusat pendidikan,komisen tinggi untuk yang berjaya,tiada pengalaman diperlukan,mudah untuk dijual dan sokongan penuh diberikan,bukan direct sale,bukan insuran,minat sila kal andy 0194748582
 
 
February 27, 2014
Syarikat kami memerlukan pengedar di setiap negeri untuk memasarkan alat pendidikan di sekolah dan pusat pendidikan,komisen tinggi untuk yang berjaya,tiada pengalaman diperlukan,mudah untuk dijual dan sokongan penuh diberikan,bukan direct sale,bukan insuran,minat sila kal andy 0194748582
  • Everything Else in Kulim
 
 
 
February 26, 2014
Syarikat kami memerlukan pengedar di setiap negeri untuk memasarkan alat pendidikan di sekolah dan pusat pendidikan,komisen tinggi untuk yang berjaya,tiada pengalaman diperlukan,mudah untuk dijual dan sokongan penuh diberikan,bukan direct sale,bukan insuran,minat sila kal andy 0194748582
  • Everything Else in Kulim
 
 
 
January 31, 2014
Cozy Nest Jumbo Set 12pcs
 
 
January 30, 2014
Sedap, mudah disediakan. Produk muslim dan halal.
  • Price MYR
  • 2,500
 
 
January 29, 2014
Bole kukus atau bakar. Penyediaan yang mudah. Hanya tambahkan bahan basah seperti telor dan marjerin
  • Price MYR
  • 3,200
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
January 28, 2014
Saya ada menjual setem hasil seperti dalam gambar. Harga boleh runding.
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
January 08, 2014
We are selling fine Sorbeto & Gelato, visit us today for tester :)
 
 
January 02, 2014
> BUTIK INI MENJUAL PAKAIAN BRANDED LELAKI & WANITA ORIGINAL MACAM REJECT SHOP BUTIK. > BUTIK DAH BEROPERASI SELAMA 3TAHUN >BUTIK LENGKAP DENGAN SISTEM CCTV,ALARM,KREDIT CARD,UNI
  • Price MYR
  • 65,000
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
December 24, 2013
Satay ani bagus sejak 1979 No. 181, simpang Tiga Keladi, Kulim , 012-432 4627 Satay Ayam / Daging saiz besar - Tanpa kuah : RM0.35 secucuk
  • Price MYR
  • 18
  • Everything Else in Kulim
 
 
 
cheese tart
December 12, 2013
Hi, saya ada menjual cheese tart dengan pelbagai filling seperti bluberry, strawbery, kiwi, peanut dll. Jika berminat atau tempahan,sila hubungi saya sms or call 0125879053
  • Everything Else in Sungai Petani
 
padang serai, Sidam Kiri
 
 
December 04, 2013
Bole kukus atau bakar. Penyediaan yang mudah. Hanya tambahkan bahan basah seperti telor dan marjerin
  • Price MYR
  • 3,200
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
Benih, bongkah, cendawan dijual
October 16, 2013
Kami pembekal benih, bongkah, dan cendawan tiram kelabu dan cendawan tiram putih. Benih dan bongkah yang berquality dan berpatutan. Semua benih dan bongkah kami buat sendiri, quality dijamin!!!!Sesiapa yang berminat t
  • Price MYR
  • 200
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
October 12, 2013
tanah terletak 4km dari pekan kodiang dan changloonberdekatan dengan masjid al;rizwaniahhanya 400meter dari jalan besar.lot berkeluasan antara 4900kps-5900kpsuntuk promosi pembukaan lot :hanya RM5/kps untuk 5 pelanggan pertamanama akan di masukkan ke dalam geran kekal
 
 
September 24, 2013
saya mempunyai sebuah mesin woopit untuk di jual.sesiapa yang berminat boleh hubungi no zawani 0195257013.usia mesin baru setahun.sesuai untuk sesiapa yang ingin menambah pendptn sampingan.mesin beroperasi 24 jam
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
August 22, 2013
Agar-agar Kering Istimewa 50 biji, rm22 Kurang manis, pelbagai rasa. Berminat, hubungi Rohaiza (019-3971148)
  • Price MYR
  • 22
  • Everything Else in Jitra
 
 
 
Pakej Softbook Bayi Bijak
August 08, 2013
Softbook Buku Boleh Basuh , Boleh Gigit ^_^  Pupuk Minat Membaca Seawal Usia Bayi.. Pakej Sofbook Buku Boleh Cuci ini Sesuai digunakan untuk semua golongan umur.  B
  • Price MYR
  • 100
  • Everything Else in Jitra
 
 
 
Branded factory outlet for sale
August 01, 2013
> BUTIK INI MENJUAL PAKAIAN BRANDED LELAKI & WANITA ORIGINAL MACAM REJECT SHOP BUTIK. > BUTIK DAH BEROPERASI SELAMA 3TAHUN >BUTIK LENGKAP DENGAN SISTEM CCTV,ALARM,KREDIT CARD,UNI
  • Price MYR
  • 65,000
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
Jualan Borong Air Kotak Jus Buah-buahan
July 15, 2013
-Terdapat 3 perasa 1)Indian Mango  2)Orange  3)Fruit Cocktail -Rasa keaslian jus buah segar dan pekat. -Jualan mengikut karton (1 karton ~ 80kotak). -K
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
July 15, 2013
Saya ada menjual rumpai laut yang dibekalkan direct dari .  Harga dijamin bawh harga pasaran dan pembelian secara banyak dapat diskaun lg......hanya pembeli yg berminat shj boleh hubungi saya pn raimah di talian
  • Everything Else in Jitra
 
 
 
Tudung Bawal Murah !!!
June 07, 2013
TUDUNG TERHANGAT DI PASARAN!!! RESTOCK KEMBALI... Pembelian secara borong
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
April 26, 2013
dear buyer / agenwe looking for buyer for land in batu dua sungai petani kedah area. 17 relong this land can develop house and any project. its close to smk batu school .if any buyer or agen iterested on this land please call me for more details. per sq feet 20.00 and price can nego no problem.thank you
  • Price MYR
  • 20
  • Everything Else in Sungai Petani
 
jalan kuala ketil batu dua, sungai petani
 
 
Jom Borong pelbagai Kacang dan pelbagai Muruku (Ipoh kacang putih)
March 10, 2013
Ingin Berniaga? Perayaan? Parti? Sambutan? Hantaran? Door Gift? Event? Karnival?Makanan Ringan Berkhasiat Malaysia yang Popular, Halal, Rangum, Rasa Traditional dan Sedap Tiada MSG - tiada pewarna - tiada pengawet - tiada rasa mesin - tiada rasa Tepung mentah Layari :-www.ipohkacang.com.myH/P : 016-3794736
  • Price MYR
  • 330
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
kuih peneram, kuih siput & kuih buah rotan
January 24, 2013
PENERAM 100 biji RM10.00 KUIH SIPUT RM15 SEKILO KUIH BUAH ROTAN RM 20 SEKILO *PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR..... SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS/ CALL jamilah 012-4543311
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
March 17, 2012
Saya ingin menjual enjin Yamaha Enduro 40 HP (model baru). Enjin berada di Yan. Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya Cikgu Iliasa di Talian 0125420232. Enjin baru di servis dan upgrade. Banyak barang baru yang saya gantikan. Enjin seakan-akan baru. Alah membeli menang memakai. Maaf sebab gambar tak sempat nak diambil...
  • Price MYR
  • 6,000
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
July 31, 2011
bagi sesiapa yang berminat dengan pelbagai jenis kuih moden dan tradisional, aneka jenis kerepek dan makanan ringan, kami di sini menjual secara runcit dan borong. buatan tangan dan semestinya halal. harga serendah RM8.00 sekilo bagi kerepek.
 
 
July 30, 2011
Angry bird & Domo indoor slipper!!! Only RM20 per pair, included postage. Ready stock available. Email or sms me for more information. More angry bird & domo products available.
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 29, 2011
kami menyediakan perkhidmatan katering dan kanopi sekitar sungai petani, yan, guar cempedak, alor setar, kepala batas dan sekitar kedah. perkhidmatan kompang , meja pengantin, khemah pengantin dan lain-lain di sediakan.... harga boleh di runding....khemah di beri percuma untuk tempahan katering. jika berminat sila hunbungi saya 0194770619 @ 0134675760 ....paqda catering dan canopi
  • Price MYR
  • 6
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
July 28, 2011
sila rujuk iklan terbaru kerana harga disini telah berubah
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 25, 2011
Serunding Ikan dan Daging dijamin sedap dan tahan lama.. Ikan - 100g - RM5.00 500g - RM24.00 Daging - 100g - RM8.00 500g - RM39.00 harga diatas belum masuk kos pos .. sms saya 0125566921
  • Price MYR
  • 5
  • Everything Else in Jitra
 
 
 
July 25, 2011
CADAR CLASSIC HOME DECOR Cadar 100% cotton English Style High Quality Cantik, Selesa dan mampu di miliki Jenis Cadar : FITTED/RUFFLES Saiz cadar : Single/Queen/King Terdapat juga PATCHWORK QUILT (Queen/King) Cadar ni bukan dari katalog. Harap maklum ye..tq PENGEDAR DIPERLUKAN Kunjungi blog sy utk design2 yg lebih menarik : http://prismakreatif.blogspot.com Sebarang pertanyaan, blh hubungi sy : Call/SMS : 012-4850538 (Lina) Emel : prismagaleri@yahoo.com Facebook : http://www.facebook.com/prismagaleri
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 24, 2011
pengedar di perlukan...jgn risau,produk ini halal..minuman yg berkhasiat...
  • Price MYR
  • 5
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 24, 2011
Dapatkan produk yang terhangat di pasaran ONLINE.........Produk bercakap......saya x mahu cakap apa..........u cuba .....u cakap kehebatannya...........
  • Price MYR
  • 125
 
 
July 21, 2011
Barang baik untuk mereka yang mementingkan kebersihan dalam tandas dan mengikuti perkembangan teknologi dan citarasa. kalau berminat sila hubungi izham 0174025359
  • Everything Else in Kulim
 
 
 
July 21, 2011
Saya ada sebuah bot fiber, panjang lebih kurang 23 kaki untuk dijual. Enjin Yamaha Enduro 60. Bot digunakan untuk memancing sahaja. Sebab nak jual kerana nak up grade kepada yang lebih besar. Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 0125420232. Bot fiber berada di Kuala Sungai Udang, Yan.
  • Price MYR
  • 14,800
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
July 18, 2011
Sesiapa yang berminat untuk menambak rumah atau tapak perumahan , bolehlah hubungi saya untuk dapatkan tanah lada, tanah merah bukit. Harga boleh runding. Kepada pengusaha kuari tanah adalah dialu alukan, 0175435250/ 0134362270/ 1075250180 Mohamad Sharif. Begia Jeniang Gurun Kedah.
  • Everything Else in Gurun
 
 
 
July 18, 2011
PATI MINYAK WANGI JENAMA ANTARABANGSA. PATI TANPA ALKOHOL DAN MEMPUNYAI WANGIAN YANG TERSERLAH. UNTUK PENGEDAR HUBUNGI TALIAN : NOR 013 - 4744640 @ IZHAM 012-4667300. dISKAUN HEBAT UNTUK PENGEDAR. TAWARAN ISTIMEWA !!!!!!! UNTUK PENGEDAR ONE DROP PERFUMES PEMBELIAN DISKAUN RM 40 JUMLAH RM45.00 JUMLAH MINIMUM (SET BIASA) (SET SPECIAL) 10 SET 25% RM 30.00 RM 300.00 RM 33.75 RM 337.50 15 SET 30% RM 28.00 15x28 RM 31.50 15x31.50 30 SET 31% RM 27.60 RM31.05 100 SET 32% RM 27.20 RM 30.60 200 SET 33% RM 26.80 RM 30.15 400 SET 34% RM 26.40 RM29.70 800 SET 36% RM 25.20 RM 28.35 CUBALAH HARI INI Untuk ...
  • Price MYR
  • 30
 
 
July 16, 2011
kalau nak order kueh2 apa saja beri tahu, saya boleh dapat kan pada tuan , yg pentng e mail kpa saya ok.
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 16, 2011
kami menawarkan kambing frozen yang telah siap di bungkus mengikut bahagian- bahagian karkas kambing seperti rusuk, kakidan sebagainya. jika berminat, sila hubungi Abu- 012-3633909
  • Everything Else in Alor Setar
 
 
 
July 16, 2011
Salam untuk semua peminat cup cakes! Kami menjual dan menerima tempahan cup cakes yang enak dengan pelbagai pilihan rasa dan hiasan. Juga menjemput sesiapa yg berminat untuk menjadi pengedar dengan harga yang istimewa. call/sms: 019 565 7255 (sha). atau layari: http://hadiahamper.blogspot.com
  • Everything Else in Sungai Petani
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 9.5086038113 seconds