Results for Electronics 1 - 16 of 16
New sharp's aquos lc-90le745u
May 13, 2013
90" Screen Size (Measured Diagonally) Full HD 1080p AquoMotion 240 Full array LED Built-in Wi-Fi Full HD Active 3D
 
 
Latest ego-q ce5+ 1100mah single starter pack
April 03, 2013
EGO-Q Atomizer Feature: EGo-Q starter kit is suitable for new e-cigarette smoker EGo-Q battery is compatible with all kinds of atomizers & clearomizer Auto shutdown if the switch
  • Price MYR
  • 120
 
 
Flex cable untuk psp 2000
December 26, 2012
name:mr teh call/sms : 017-4389588 AREA KULIM KEDAH Sekiranya panggilan tidak dijawab, saudara/saudari boleh sms.
  • Price MYR
  • 8,000
 
 
Flex Cable PSP 3000
December 25, 2012
name:mr teh call/sms : 017-4389588 Sekiranya panggilan tidak dijawab, saudara/saudari boleh sms.
  • Price MYR
  • 8,000
  • Electronics in Kulim
 
 
 
Psp 2000 joystick or analog
December 20, 2012
name:mr teh call/sms : 017-4389588 AREA KULIM KEDAH Sekiranya panggilan tidak dijawab, saudara/saudari boleh sms.
  • Price MYR
  • 3,500
  • Electronics in Kulim
 
 
 
Psp 1000 genuine screen replacement
December 19, 2012
name:mr teh call/sms : 017-4389588 AREA KULIM KEDAH Sekiranya panggilan tidak dijawab, saudara/saudari boleh sms.
  • Price MYR
  • 120
  • Electronics in Kulim
 
 
 
Joystick psp 3000
December 18, 2012
name:mr teh call/sms : 017-4389588 AREA KULIM KEDAH Sekiranya panggilan tidak dijawab, saudara/saudari boleh sms.
  • Price MYR
  • 3,800
  • Electronics in Kulim
 
 
 
the lastest 3D 2D video camera camcorder Full HD DV Camer CAV-810HD
February 04, 2012
the lastest 3D 2D video camera camcorder Full HD DV Camer CAV-810HDThe lastest 3D/2D video camera camcorder in stock 16Mega pixels/5Mega pixels CMOS 10x Digital zoom (2D only) 3.2inch 3D TFT Build-in Dual CMOS Sensorwww.suavdvdgps.com/product.asp?bigclassid=116
 
 
November 07, 2011
- MENJUAL DAN MEMASANG PENAPIS AIR LUAR RUMAH (OUTDOOR). - TERDAPAT PELBAGAI JENIS PENAPIS LUAR RUMAH. - JENIS STAINLESS STEEL DAN GENTIAN KACA. - HARGA MURAH - SERENDAH RM 680(TERMASUK PASANG). KELEBIHAN - AIR LEBIH BERSIH. - TIADA MASALAH AIR BERLUMPUR ATAU KEKUNINGAN. - TIADA LAGI MASALAH PAKAIAN KEKUNINGAN (PUTIH). - TIADA LAGI MASALAH MASALAH TANGKI AIR KOTOR. - KURANG PENYENGGARAAN PENAPIS AIR DALAM RUMAH (JIKA ADA) - KAWASAN JITRA, ALOR SETAR DAN PERLIS HUBUNGI: 0175597884 04- 9177884
  • Price MYR
  • 680
  • Electronics in Alor Setar
 
 
 
November 03, 2011
WANT TO SELL URGENT..
  • Price MYR
  • 2,500
  • Electronics in Alor Setar
 
 
 
October 30, 2011
Halwa Maskad merupakan hidangan unik pada hari raya dan pada majlis-majlis istemewa serta sukar didapati. Secara tradisi, penyediaannya memakan masa selama tiga hari dan harus dikacau tanpa henti pada api kecil sehingga lima jam. Kuih Raya yang pasti digemari ramai terutama ibu-bapa dan kanak-kanak kerana rasanya manis serta lemak berkrim dan berbentuk jelly lutsinar berwarna keemasan. Topping : Bijan & Ceri (Biasa) Pilihan Topping Untuk special Order (min 10 kg) : Kacang Gajus, Piscasio (Kacang Cerdik) , Almond (Badam), Chocolate dll... Isi Kandungan setiap kotak seberat 400g. ...
  • Price MYR
  • 10
  • Electronics in Kulim
 
 
 
June 27, 2011
KELEBIHAN BIOZONE FOOD PURIFIER. * Selamat * Keberkesanan menyingkirkan bahan-bahan pencemaran * Pemuliharaan nutrien * Mesra Alam * Penjanaan ozon yang konsisten * CIRI-CIRI PRODUK. * 100% Tiub silikon bergred medikal. * Batu seramik bergred tinggi. * Mudah dibawa dengan menggunakan empat mod pengawal masa mikropemproses untuk menentukan masa purifikasi yang berbeza. * Penggunaan bahan rintang ozon. * Penempatan komponen yang betul dan tepat untuk memastikan operasi yang optimum dan selamat. * Penggunaan kuasa yang rendah dan tidak perlu kerap menggantikan penjana ozon. * ...
  • Price MYR
  • 17,500
 
 
June 26, 2011
visit www.saver.com.my for more details of our products
  • Electronics in Gurun
 
 
 
June 24, 2011
harga RM80.00.sila tambahkan rm10.00 utk kos penghantaran.harga pasaran rm120.00. berminat sila email di zuan5057@streamyx.com phone no(sms):-013-7567226
  • Price MYR
  • 90
  • Electronics in Kulim
 
 
 
June 16, 2011
salam kepada anda yang ingin memula kan perniagaan membakar roti saya ada oven eleterik tiga tingkat untuk di jual rm9000 tidak termasuk perhantaran kalau nak suruh saya hantar kena tambah rm1000 lagi lima bulan sudah saya beli oven ni rm30.000 untuk buat bisnen bakar kuai raya saya baru guna sekali lepas tu dah tak guna sampai sekarang .kepada yang nak datang tegoh call saya di 0125475789 puan siti nak datang pagi pun boleh petang pun boleh malam pun boleh kalau malam suami saya ada boleh bincang dengan dia oven ni ada satu sahaja siapa cepat dia dapat kawasan rumah saya guar chempedak jln jenun
  • Electronics in Gurun
 
 
 
June 15, 2011
PARAMETER o Size : 170X32X70(cm) o Main rotor :31mm o Impetus battery : 3.7VmAh Li-Poly o Omni-directional flight:forward,left/right turn ascending,descending,convolution function Jika berminta hubungi Othman h/p 0137155846 atau e-mail : wangios@yahoo.com.my
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 2.6251969337 seconds